Tájékoztató a Balla Ingatlan által bevezett veszélyhelyzet miatt bevezetett intézkedésekről

Tájékoztató a Balla Ingatlan által bevezett veszélyhelyzet miatt bevezetett intézkedésekről

Ezekben a napokban jómagam és kollégáim aggódva figyeljük a vírusfertőzés miatti híreket, és bár az ingatlanközvetítői munkát nem érintik a bevezetett kormányzati intézkedések, az ügyfeleink és kollégáink egészségének megőrzése érdekében magunk is bevezettünk pár olyan szabályt a védekezés érdekében, melyeket szeretnék Önnel megosztani, ezek...

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezekben a napokban jómagam és kollégáim aggódva figyeljük a vírusfertőzés miatti híreket, és bár az ingatlanközvetítői munkát nem érintik a bevezetett kormányzati intézkedések, az ügyfeleink és kollégáink egészségének megőrzése érdekében magunk is bevezettünk pár olyan szabályt a védekezés érdekében, melyeket szeretnék Önnel megosztani, ezek:
• A hirdetésre jelentkező érdeklődővel folytatott telefonbeszélgetések során a korábbi gyakorlatnál sokkal szigorúbban szűrjük az érdeklődők vételi szándékának komolyságát, és kiszűrjük az úgynevezett „ingatlanturistákat!
• A megfázott vagy influenzagyanús ügyfeleinket megkérjük hogy a gyógyulásukig szakítsuk meg az eladás illetve ingatlan keresés folyamatát. A munkatársaink a legkisebb betegség gyanúja esetén ugyancsak nem dolgoznak, az ügyfeleiket más kollégáink szolgálják ki. Azok a munkatársaink akik betegség gyanús ügyféllel találkoztak, vagy külföldön jártak, az indokolt ideig otthoni karanténban maradnak.
• Megkérjük a vevőinket arra, hogy az ingatlan megtekintésére lehetőleg csak a legfontosabb döntéshozókkal érkezzen, ezért ha nem feltétlenül szükséges kérjük ne hozzon magával gyermeket, rokont, mesterembert, stb.
• Az általános udvariasság szabályai most megváltoztak, ezért kerüljük a kézfogást, és lehetőség szerint sűrű kézmosással és kézfertőtlenítéssel próbálunk védekezni a vírusok terjedése ellen.
• Tiszteletben tartjuk az eladóink kérését amennyiben pár hétig szüneteltetni szeretnék a megbízást. Ezen időszak alatt telefonon folyamatosan állunk rendelkezésükre.
• Minden ingatlanfelvétel esetén az átlagosnál több fényképet készítünk, mely fényképeket a vevők előzetes tájékoztatására használjuk az ingatlan állapotáról és adottságairól, megspórolva ezzel az esetleges felesleges megtekintéseket.

Bízunk benne, hogy ezeket az óvintézkedéseket az ügyfeleink elfogadják, és így a következő hetekben is tudunk úgy hatékony munkát végezni, hogy ezzel senki egészségét vagy nyugalmát nem veszélyeztetjük.

Bármilyen ingatlanszakmai kérdésével kérjük forduljon hozzánk továbbra is bizalommal! Köszönöm.

Üdvözlettel Balla Ákos, Balla Ingatlan



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk