Különlegesek és szépek a gallyakból készült elegáns bútorok

Különlegesek és szépek a gallyakból készült elegáns bútorok

Polcok és asztalok, amik nem csupán különlegesek, de egyediségükkel is hódítanak.

Függetlenül attól, hogy a világ legmagasabb vagy éppen a legidősebb fái, bárhol jelenik meg az életünkben,  mindenhol harmóniát és az élet esszenciáit hordozza magában. Csodálatosak és sokszor mégis alábecsültek. Egy chilei tervező, Sebastian Errazuriz úgy döntött, hogy hangsúlyozva a fák eredeti szépségét, a bútorok tervezésénél egyedi módon illeszti az otthonokba a fák koronáját és az ágait.

Sebastian Errazuriz

Annak ellenére, hogy ezek a megmentett fakoronák teljesen természetesnek tűnnek, Errazuriz polírozott, elegáns megjelenést ért el azzal, hogy mindent lecsiszolt, és matt, fekete bevonattal látott el. A kész szerkezetre üvegszekrényeket, polcokat illesztett, amelyek lehetővé teszik könyvek és egyéb dísztárgyak elhelyezését. Ezzel a megoldással különleges vizuális élménynek lehetünk részesei, hiszen úgy tűnik, mintha a faágakon “lebegnének” a tárgyak.

Fotó: Sebastian Errazuriz Sebastian Errazuriz Fontos számomra, hogy egy projektben 1-2 csavarnál többet ne használjak, mindent a maga természetességében szeretnék megmutatni, és ezáltal megláttatni az emberekkel, hogy az egyszerű, természetes lehetőségeknek is számtalan is variációja van.

Errazuriz  csodálatos kávézóasztalokat is tervez, amelyek a fa eredeti formájának megőrzésével erdei hangulatot kölcsönözhet egy-egy nappalinak.

Sebastian Errazuriz Sebastian Errazuriz Sebastian Errazuriz A fáknak megvan a maguk sajátos szépsége, kegyelme és ereje, és a chilei tervező kifinomult bútorainak gyűjteménye  igazi emlékeztetője mindennek. Akik viszont kevésbé kedvelik a minimalista stílust, azoknak valószínű, hogy a nyárfából készült rusztikus bútorok lesznek a kedvencei.

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk