Öltöztetik a lakást a formabontó virágcserepek

Öltöztetik a lakást a formabontó virágcserepek

Van, amelyik nem is cserép, mégis színt visz az otthonba.

Itt a nyár vége, befejeződött a gyerekeknek a szünidő, a felnőtteknek pedig a szabadságolási szezon. A kerti munkák is megcsappantak, közeleg a tipikusan négy fal közötti borongós ősz és a zord tél.

Fotó: imperia.ir A növényekkel való kapcsolatunknak azonban nincsen vége, kora tavaszig a lakásban nevelhető cserepes növények, virágok hozzák testközelbe a természetet. Ezt az érzést dobhatjuk fel kreatív cserepek elkészítésével, vagy vásárlásával – bár utóbbi lényegesen drágábbnak tűnik.

Fotó: topdreamer.com A magunk öltöztette cserép, vagy cserépnek “kinevezett” doboz, edény, pohár garantáltan a lakás szeretett dísze lesz, mely a borús és hideg napokon is melegséggel árasztja el lelkünket. A cserép szokatlan forma- vagy színvilága feldobja az otthon bármelyik helyiségét és vidám hangulatot áraszt.

Fotó: topdreamer.com A szakemberek hangsúlyozzák, hogy nagyon fontos a megfelelő növényválasztás, mert bőséges a választék az alacsonyabb gondozási igényűektől az egyedi külleműeken keresztül egészen a gyorsan fejlődő fajtákig.

Fotó: alleiden.de Fotó: der-wohnsinn.com Kreatív alkotásunk közben ne feledkezzünk meg az ültetendő növények igényeiről, leendő méretükről és ápolási feladatairól. Az pedig természetese, hogy az egyedi cserepeket összhangba hozzuk otthonunk stílusával.

Fotó: roomido.com Fotó: kanica.blog Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk