Eredeti egyszerűségében pompázik a 250 éves kőház

Eredeti egyszerűségében pompázik a 250 éves kőház

Kívülről zordnak is tűnhetne, de mégsem az.

Beleolvad környezetébe az a csodálatos otthon, melyet egy nyugdíjas pedagógus házaspár újított fel, és alakított át minden részében családias portává. A Pennsylvania államban elterülő 11 hektáros birtokon magasodik a 250 évvel ezelőtt épült kőház, melynek rekonstrukciója során a jelenlegi tulajdonosok mindent az eredeti állapotnak megfelelően varázsoltak újjá.

Maga az épület közel 3400 négyzetméter alapterületű, s annak minden szeglete – a család „méreteinek” megfelelően – külön funkcióval bír.  A felnőttek megtalálják benne a csendes kikapcsolódáshoz elengedhetetlen szobákat, az unokák a tágas gyerekszobát, a délutáni teázáshoz a tágas teraszt, a közös étkezéshez a családias étkezőt. A helyiségek tölgy- és fenyőpadlói bensőséges hangulatot árasztanak, miként az egyszerű, és az amerikai vidék hangulatát visszaadó kandallók, bútorok és egyéb berendezési tárgyak is.

A nyári konyha és a valamikor állatok otthonaként funkcionáló köves pajta a birtok ékessége. Utóbbit a család szabadtéri összejöveteleinek tánctermévé alakították át.

A ház bármelyik ablakából kinézve gyönyörű táj tárul a szem elé, benne az őszibarack- és almaültetvény, vagy éppen a gyönyörű virágoskert és konyhakert. Csoda-e, ha a nyugdíjas házaspár családja imádja a birtokot, az ottani pihenést, az unokák pedig a gondtalan időtöltést?

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk