Nem csak a kertekben hódíthat: fűt és hűt a jövő melegháza

Nem csak a kertekben hódíthat: fűt és hűt a jövő melegháza

A jövő megérkezett! Itt a hordozható és többfunkciós melegház.

Az üveg- és fóliasátrak előnyeiről, praktikusságáról sok helyen olvashatunk. A legnagyobb előnye, hogy folyamatos termelést tesz lehetővé, így nem csak szezonálisan nevelhetjük kerti növényeinket, hanem akár egész évben is. Ezzel a módszerrel a növények nincsenek kiszolgáltatva az időjárás szeszélyeinek
.

A témával kapcsolatos  DIY-tippek rendszerint könnyen megvalósíthatók, házilag is kivitelezhető elképzeléseket vázolnak, amelyekkel a kert képe úgy formálható, hogy az egyedi, látványos és praktikus legyen. Ilyen ötletekből már bőséggel találhatunk az internetes portálokon.

Simon Hjermind Jensen, dán építész által tervezett dómszerű “kertház” túlmutat az egyszerű üvegházon. Minden évszakban jó megoldást nyújt növényeinknek, de tökéletes módja lehet kerti pihenő kialakítására is.

Fotó: shjworks.dk A szerkezetet kétdimenziós darabokból állítják össze háromdimenziós kupolákká. Minden alkatrészt számítógépen terveznek és CNC technológiával készítenek. UV-védett polikarbonátot használnak mind a héjaknál, mind a varrásoknál. A polikarbonát tartós és nagy ütésállósága miatt ideális megoldást kínál erre a szerkezetre, és miután újrahasznosított műanyagból készül, így környezetbarát megoldás.

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk