Ingyen albérletet hirdetnek Budapesten

Ingyen albérletet hirdetnek Budapesten

Csak egy apróság: a lakásban kamerával veszik minden mozdulatodat.

A lakás valóságshow ötlete egy 34 éves építőipari alkalmazott, Láng Gábor fejéből pattant ki, aki elmondta: hirdetésére már több százan jelentkeztek. Mindez persze nem meglepő, hiszen már alig lehet megfizethető áron lakást bérelni, s mindenki keresi a lehetőségeket.

Eddig főleg fiatal lányok írtak nekünk, 20-25 év körüliek, ők a legelszántabbak. Fiúkból és párokból még kevés van, de reméljük, hamarosan ők is kedvet kapnak majd. Érdekesség, hogy egy családanya is jelentkezett, aki a kiskorú gyermekével költözött volna, de ezt a kicsi miatt nem engedhettük”

– mondta a 24.hu-nak Láng Gábor, aki hozzátette: a bekamerázott lakásban 6-8 személy fér el kényelmesen, de eddig csak három biztos szereplő van: ő maga, barátnője, a 24 éves Anita, s egy közös barátjuk.


Fotó: Facebook

A budai lakásban hét darab fix full HD kamerát helyeznek el: hálószobánként egyet, a fürdőszobában kettőt, a konyhában hármat és a központi nappaliban egyet. Ezek mellett további három mozgatható kamera is működik majd, így gyakorlatilag mindent közvetítenek majd hamarosan induló Sexy Sunflowers nevű weboldalukon, ami a falak között történik.

A beköltözőknek tudomásul kell venniük, hogy fürdés, vagy adott esetben intim együttlét közben is kíváncsi tekintetek fürkészhetik őket. Ezt maga a tulajdonos és barátnője is bevállalja természetesen.

A párom nagyon szeret szerepelni, én nem, de támogatom, és úgy gondolom, hogy ha ketten összefogunk, abból csak jó sülhet ki. Ehhez mindketten kellünk, ezért alkalmazodom, amennyire tudok. Illetve nem csak lakó leszek, hanem hátulról segítem a rendszer működtetését az adminisztratív és az informatikai háttér kezelésével – mondta Anita.

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk