Bontják a gyaloghidat a Nyugatinál, lezárások jönnek

Bontják a gyaloghidat a Nyugatinál, lezárások jönnek

Nincs már szükség a gyalogosok felüljárójára, ezért lebontják. Emiatt viszont éjjelenként nem lehet majd a Váci útra kanyarodni.

A budapesti Nyugati téri felüljáróhoz kapcsolódó gyalogos híd bontási munkái miatt korlátozzák a forgalmat hétfőtől tíz éjszakán át. Éjszakánként a Nagykörútról egyik irányból sem lehet a Váci útra kanyarodni, és a Nyugati téri parkolóba sem lehet behajtani.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki közleménye szerint a bontási munkákat 23.50 és 4 óra között végzik.

A BKK a Szent István körúti balra kanyarodás helyett a Teréz körút-Podmaniczky utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Nyugati téri felüljáró kerülőútvonalat, míg a Teréz körút felől a Podmaniczky utca-Ferdinánd híd útvonal igénybevételét ajánlja a Lehel tér felé közlekedőknek.

A lezárás miatt a 914-es, és 914A, a 923-as, a 931-es, a 934-es, a 950-es és 950A éjszaki buszok nem térnek be a Nyugati téri állomásra.

A BKK felhívta a figyelmet arra, hogy a 3-as metró felújításával kapcsolatban is érvényben lesznek korlátozások, több kereszteződésben is sávszűkítésre kell számítani.

(MTI)



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk