Már a budapesti tömegközlekedést is tudja az Apple térképe

Már a budapesti tömegközlekedést is tudja az Apple térképe

A BKK, a BHÉV és a MÁV-START menetrendjeinek hála már a Maps-szel is tudunk útvonalat tervezni.

A Transport funkció az iOS 9-el került be a Google Maps konkurenciájának szánt Maps alkalmazásba, és mától Magyarországon is van értelme a funkciónak, hiszen egy frissítésnek hála már a budapesti tömegközlekedés és a MÁV-Start menetrendje is elérhető az appban, így a program rendszeres használói már itthon is meg tudják tervezni az útvonalaikat.

A ma reggel élesedett újdonság (egyelőre) leginkább a fővárosi Apple-felhasználóknak kedvez, hiszen a menetrend Budapest és környékének tömegközlekedését tartalmazza teljes körűen, köszönhetően a BKK és a BHÉV adatainak. Emellett bekerült az alkalmazásba a MÁV-Start menetrendje is, így nem csak Budapesten belül tudjuk megtervezni az utazásinkat, de vonatközlekedéssel az ország többi részére is.

Forrás: 24.hu Persze egy kis tesztelés nem árt, mielőtt abszolút a Maps-re hagyatkoznánk, hiszen még nagyon friss lehetőségről van szó, ráadásul az Apple térképalkalmazása nem mindig a pontosságáról volt híres, a megjelenésekor legalábbis semmiképp.

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk