Fából készült fürdőkáddal valóságos szentély lehet a fürdőszobánk

Fából készült fürdőkáddal valóságos szentély lehet a fürdőszobánk

Natúr vagy lakkozott, szögletes vagy ívelt, minden formájában lenyűgöző.

A fából készült bútorok természetes megjelenést adnak a belső térnek, meleg színük vonzó,  kellemes környezetet teremtenek a relaxáláshoz. Ha fából készült kádat helyezünk a fürdőszobánkba, a  stílushoz illeszkedő bútorokkal, kiegészítőkkel tökéletes esztétikai élményt nyújtanak.  Számos stílus létezik, a szögletestől az íveltig, az elegáns megjelenés viszont mindegyikben közös. Jól illeszthető mind a minimalista, mind a klasszikus vagy modern fürdőszobába, és különleges anyagával, formájával különleges eleme lesz fürdőszobánknak.

Anyagát tekintve készülhet tölgyből, vörösfenyőből, akácfából. A belső rész gyalult, a külső rész lehet lakkozott felület. Amennyiben a belső rész nem lakkozott a használat során elszíneződhet. A takarítása az üzletekben kapható tisztítószerekkel megoldható. Évente érdemes a külső felületet átlakkoztatni. Fotó: maisonvalentina.net Fotó: maisonvalentina.net Fotó: NK woodworking Fotó: NKwoodworking Fotó: maisonvalentina.net Fotó: maisonvalentina.net Fotó: maisonvalentina.net Fotó: maisonvalentina.net

A keményfából készült luxus darabot többnyire  CNC technológiával készítik. Az alábbi videón végigkísérhetjük a gyártás folyamatát.

24hu vissza a címlapra



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk