Így lehet egy régi garázs átalakításával lenyűgöző otthonunk

Így lehet egy régi garázs átalakításával lenyűgöző otthonunk

Ahogy mondani szokták, időnként valóban csak a fantáziánk szab határt.

Használt lakás vagy ház vásárlásakor a lakásfelújítást általában nem spórolhatjuk meg, de még extrémebb ötlet, ha egy régi garázsból szeretnénk otthont varázsolni.

Az eredeti állapotot tekintve nem kevés feladat várt a tulajdonosra. A garázs állapotának felmérését követően, mint minden felújítás esetében számtalan megoldandó feladat adódik.

Az alaprajz alapján a helyiségek megtervezése volt az egyik legfontosabb teendő. Mint minden esetben, itt is a legfontosabb döntés azt volt, hogyan alakítsák ki a belső tereket. Miután kis otthon kialakításáról volt szó, így minden apróságra oda kellett figyelni. A tervezést követően elkezdődött a kivitelezés. Elengedhetetlen volt a meglévő falak és mennyezet kijavítása, és a tetőablakok behelyezése. Ezt követte a tökéletes szigetelés és a szellőzés megoldása, majd a  víz- és villanyvezetékek és egyéb infrastruktúra kialakítása. A festés, a tapétázás, a burkolás a fiatal tulajdonos elképzelései szerint valósult meg.

A végeredmény valóban bámulatos lett.

Így indult

Lépjünk be bátran, ilyen lett

Via/tinyhousetalk



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk