Új plázát kap Budapest?

Új plázát kap Budapest?

Mégis megépülhet a Mundo Center, hozzáláttak az előkészületekhez, így akár 2020-ra már látogatható lesz az új budapesti pláza - a Privátbankár.hu értesülése szerint.

Indul a Mundo projekt előkészítése a XIV. kerületi Bosnyák téren. A Rákospatak utca és a Bosnyák utca által határolt területen a következő hónapokban régészeti feltárásokkal és földmunkákkal kezdik meg az új bevásárló-, szolgáltató- és szórakoztató központ megépítését, ami várhatóan 2020-ra készül el.

A lengyel Echo Investments még 2006-ban vásárolta meg a területet, hogy plázát építsen rajta, majd egy luxemburgi-amerikai befektető vette át a projektet. Azóta különböző hírek szóltak arról, hogy mégsem épül fel a Mundo Center. A lap legutóbbi értesülései szerint most mégis van esély a bevásárlóközpont megépülésére.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk