Folyamatosan támadják a BKK online felületeit

Folyamatosan támadják a BKK online felületeit

Azt írják nem egyszerű, de állják a sarat.

Nem lennénk a hackerbotrányba keveredett BKK és T-Systems informatikusainak helyében. Miközben szombaton reggel elérhetetlenné vált az IT-cég weboldala, a közlekedési vállalat azt közölte, hogy online felületeit folyamatosan támadják.

Azt csak sejteni lehet, hogy az eseményeknek közük lehet annak a 18 éves fiúnak a történetéhez, aki jóhiszeműen bejelentett egy hibát, amit a BKK és a T-Systems közös, webshopjában fedezett fel. Az eset kapcsán a T-Systems feljelentette a srácot, akit az éjszaka közepén vittek el otthonából a rendőrök, hogy gyanúsítottként hallgassák ki.

Az eset hatalmas felháborodást gerjesztett, a két cég Facebook-oldalait elárasztották a negatív értékelések és hozzászólások, pénteken délután leállt a BKK honlapja, s ahogy említettük, a T-Systems oldala reggel óta elérhetetlen.

Forrás: hir24



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk