Álomház magasodik az erdei patak partján

Álomház magasodik az erdei patak partján

A víz csobogása és a madárcsicsergés nyugalmat ad a léleknek.

Ha a város zajából a természet csendjébe vágyna az ember, inspirációnak máris itt van egy mesés házikó, ahol a test és a lélek is nyugalomra talál.

A picinyke birtok hazánktól kissé messze, Kaliforniában található, ám miliője álomba ringathat bárkit: mi történne, ha nekünk is lenne hasonló?

A rusztikus, mindössze 30 négyzetméter alapterületű faház 1959-ben épült, és abban minden megadatik, ami a benne lakók kényelmét szolgálja. Galériájában kétszemélyes hálófülke az alvóhely, a fürdőszobában antik kád szolgálja a lazulás élményét, a nappaliban fatüzelésű kályha adja a hideg évszakban a meleget, a konyhasarok és az étkező a kis alapterület ellenére is tágasnak tűnik.

A ház alatt csordogáló patak partjára néz a kültéri terasz, ahol szabadtéri zuhanyzóban hűsítheti magát az emberfia. Külön érdekessége a fél hektáron elterülő birtoknak, hogy két fakabinban – melyek közül az egyik egy fa törzsén magasodik – két-két vendég elszállásolására is lehetőség nyílik.

A mesés birtok szépségéből mit sem von le az a tény, hogy eladó: 300 ezer dollárért kínálják „szőröstől-bőröstől”, s nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy kimondjuk: aligha kell sokat várni az új gazdájára.



További ingatlan hírek

Eladná ingatlanát?

Teljesen megértjük, hiszen az ingatlaneladás egy komoly döntés. Kérjen visszahívást, és mi kötöttségektől mentesen tájékoztatjuk Önt a legkedvezőbb lehetőségekről. Hozzáértő ingatlan tanácsadó kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés kapcsán.

Kérem az ingyenes tanácsadást!

Ingatlan hírek

Ahol találkozhat velünk